Bildspel
Follow me!
Low touch, high return communications and nothing you don't need.
Bildspel
Creative & Analytical Advisory
A partner that challenges your brand and ideas
Bildspel
Craving attention?
Increase brand interest through engaging on the right topics
Banner Shadow

Om oss

Tjänster

Kontakta oss

Om oss

Kreativitet ur kontraster

Ocarra Agency (Ocarra AB) är en Stockholmsbaserad fristående rådgivningsfirma med offentliga och privata kunder grundad 2016 av Oliver Carrà. Vi hjälper varumärken, organisationer och bolag positionera sig och profilera sina varumärken, produkter och företrädare – med positiv synlighet i media, ökad varumärkeskännedom och därigenom värde till följd.

Vi är verksamma med den digitala nomaden som inspiraiton – vi har inga imponerande kontor finansierade av våra kunder, vi gör inga konferensresor till Las Vegas. Därigenom kan vi erbjuda dig som kund precis vad du behöver, till ett lägre pris.

Som logotype tog vi hjärnan, för att representera vår grundläggande idé om att briljant kommunikation kommer från kontraster; emtionellt och rationellt. Lekfullt och allvarligt – konst, och vetenskap.

Vi är i dag en enmansbyrå, men vi arbetar nära partnerbyråer och frilansare för att stötta kunder i projekt som kräver resurser och kompetens inom film, fotografi, webbproduktion, art direction och mer.

Om Oliver Carrà

Oliver har över 10 års erfarenhet från att arbeta med profilerade bolag för att bygga deras varumärken, tydliggöra deras position och driva värde genom publicitet och positiv uppmärksamhet. Med en bred bakgrund från både offentlig och privat sektor och från en karriär som politisk tjänsteman och förtroendevald så har han en specialisering i att stötta privata bolag med verksamhet i högt reglerade sektorer så som transport, vård, bank, finans, försäkring och telekommunikation/tech, att förstå och navigera sin ofta komplexa omvärld.

Tidigare positioner inkluderar Head of Communications för Uber på sju marknader, Head or Media Relations & PR på Tele2, Presschef hos Finansborgarrådet i Stockholms stad och medieanalytiker och konsult på Kreab. För fullständig CV besök LinkedIn.

 

Some of our clients

Logga Logga Logga Logga Logga Logga Logga Logga http://www.profi.se Logga